s3
s3
press to zoom
s2
s2
press to zoom
s7
s7
press to zoom
s5
s5
press to zoom
s6
s6
press to zoom
s24
s24
press to zoom
s10
s10
press to zoom
s11
s11
press to zoom
s12
s12
press to zoom

​Hotel in Thanh Hoa

Thanh Hoa is 3 hours from Hanoi and the site of a beach resort development. The brick facade of this project gently protects from the salt blown in by the wind.

In order to promote natural cross ventilation we designed a central courtyard in the hotel which is planned to be used as a wedding reception area.

The top floor penthouse has a timber roof structure inspired by a fish bone which ties the space together. The gently curving edge blurs the boundary of the rooftop garden, uniting the interior room, garden and sea as 1 space.

​Type: Architectural Design

Place: Thanh Hoa, Vietnam

Area: 21200sqm

Period: 2017.06-2017.12 [Design], 

Team: Hiroomi Takemori, Pham Gia Thang

4
4
press to zoom
5
5
press to zoom
6
6
press to zoom
7
7
press to zoom
2
2
press to zoom
2s
2s
press to zoom